Phone

0475 464946 / 06 24193306

Email

info@ostara.nu

Opening Hours

Ma - Vrij 9.00 - 17.00 uur

“Ik heb Gerdie leren kennen nadat ik een cadeaubon had gewonnen bij Ostara.
Hierdoor ben ik uit nieuwsgierigheid naar de Circle of Awareness gegaan.
En wat een ervaring, geen woorden voor, wat een krachtige healing heb ik mogen ontvangen en ballast werd verwijderd. De dagen erna voelde ik mij sterker en meer in evenwicht. Wat een geschenk echt een aanrader”

Dinarose lotus transperant klein“Op een zeker moment dacht ik bij mezelf: ik moet maar eens meedoen met zo’n Circle of Awaress. Het allereerste wat me opviel was de prettige sfeer in de praktijk, en het samenzijn met gelijkgestemden. Iets wat ik heel erg fijn vind, vooral ook omdat ik dat in het dagelijks leven nog wel eens mis. Ik merk dat ik na iedere Circle of Awarenss weer kleine stapjes in bewustzijnsgroei doe. De dingen glijden als het ware van me af. Naast het samenzijn met gelijkgestemden, zijn de healing, maar ook de prijs, voor mij een grote plus. Ik kan de Circle of Awareness bij Gerdie van harte aanbevelen”
Irene.

rose lotus transperant klein“Ik kon me niet zoveel voorstellen bij wat een Circle of Awareness nu eigenlijk inhield. Maar nu heb ik ervaren dat er iedere keer weer wat ballast wordt opgeruimd, en je iedere keer nieuwe inzichten krijgt, waardoor je anders in het leven staat. De combinatie en het effect van een korte meditatie, healing, en inzichten vindt ik heel fijn. Wil je snel inzicht in je situatie? Dan kan ik je de Circle of Awarenss van harte aanbevelen”
Monique

rose lotus transperant klein“Ik was nogal sceptisch, wist niet goed wat ik kon verwachten. maar er kon ook geen sprake zijn van zóveel “toeval”. Er moet dus meer zijn tussen hemel en aarde. Ik kreeg de bevestiging dat “het spirituele”om ieder van ons is. Maar dat niet iedereen het gewaar kan worden. Met jouw hulp/aanwijzingen kreeg ik hele andere inzichten.
De openheid van de groep, en het feit dat er best wat overeenkomsten waren vond ik fijn om te ervaren. Mooi ook om getuige van jouw gave te zijn. Om te zien wat het bij en mét andere mensen doet. Je straalt rust en vertrouwen uit”
Elvira

rose lotus transperant klein“De nieuwsgierigheid zorgde ervoor dat ik mee wilde doen met de Circle of Awareness. Het heeft me inzicht gegeven in mijn blokkades, en hoe ik er aan kan werken om ze op te lossen. De kleine groepjes, de persoonlijke aandacht, de meditatie op muziek en de helende transmissies vond ik erg prettig. Ook het readen en invoelen van Gerdie was fijn, hierdoor krijg ik een beter beeld over wat er speelt en hoe ik ermee om kan gaan. De helende transmissies zijn ook duidelijk voelbaar. Er gebeurd precies datgene wat op dat moment goed voor je is.
Ik ga zeker vaker naar de Circle komen”
Josérose lotus transperant klein“De Circle of Awareness leek me heel interessant, en ik was benieuwd wat het inhield. De kleine groepjes, de combinatie van meditatie, Healing en inzichten vind ik erg fijn van de Circle of Awareness. Het brengt me inzichten, en hetgeen ik te horen krijg/kreeg is altijd raak, het brengt me rust. Het gebruik van klanken (soundhealing) door Gerdie vind ik heel erg bijzonder, en zijn energetisch ook heel goed te voelen. Dankjewel! Een absolute aanrader!”
Katja

rose lotus transperant klein

terug