Phone

+31 475 464946

Email

info@ostara.nu

Opening Hours

Ma - Vrij 9.00 - 17.00 uur

 “Sinds ik bij je geweest ben voor een kristal-chakra-legging, lijkt het of ik de kristallen nog bij mij voel. Ik was al gek op edelstenen maar nu ben ik op een andere manier met ze verbonden.

Ik ken het gevoel, dit voelde ik als kind met al wat leeft. Ik tril nog na. Ook heel bijzonder hoe de omgeving op mij reageert. Ik voel dat ik sterk naar binnen ben gericht, ben daar is waar de magie zich kenbaar maakt. De buitenwereld raakt mij anders, ben bewust maar komt niet meer zo binnen. De pijn in mijn schouder speelt af en toe op, maar ik accepteer dat het is zoals het is.”

Lieve groet D.

“Wat een bijzonder mooie ervaring was de Kristal-Chakra- legging. Ik was erg benieuwd welke kristallen je voor me uitgekozen had. Tijdens de kristallegging kon ik de verschillende energieën heel goed voelen. En ik vond het ook fijn dat je na de legging nog even vertelde wat je had waargenomen, en wat er geheald mocht worden. Wat ik in de tijd daarna heb ervaren,  is dat ik het gevoel  dat ik veel meer in mijn lichaam aanwezig ben, en ook veel beter weet wat mijn zielendoel is. Dankjewel!”

Adriana

rose lotus transperant klein“De Kristal-Chakra-legging heb ik als ontzettend fijn ervaren. Tijdens de kristal-legging kon ik al heel goed de energie van de kristallen voelen. En ook daarna heb ik heel lang, heel duidelijk de positieve uitwerking op mijn doen en laten gevoeld en gemerkt. Het is écht een verwennerij voor jezelf!”
Conny
rose lotus transperant klein

terug