Phone

+31 475 464946

Email

info@ostara.nu

Opening Hours

Ma - Vrij 9.00 - 17.00 uur

Ik heb je geluidsopname van de sessie de avond zelf nog goed ontvangen. Dank je wel daarvoor.

Maar nog meer dank voor de sessie zelf.

Ik heb ze de avond zelf nog beluisterd en sinds een paar maanden voor het eerst dieper geslapen. Ook deze morgen merkte ik toen ik wakker werd dat ik “anders” geslapen had.

Op het werk( ik werk er pas sinds 2 maand) merk ik dat de collega’s waar ik minder mee overweg kon en die niet zo bereid waren om me uitleg te geven rond de verzorgingen en werking van de dienst, compleet anders reageren. Men is vriendelijk, ik krijg uitleg, men is bereid om handelingen samen te doen…super fijn. Zo’n transformatie had ik niet verwacht! Maar nogmaals: zo fijn en  zo bevrijdend. Hun reactie versterkt als het ware de healing daar het het gekwetste deel in mij nu ook zacht benadert en ik me op die manier veiliger ga voelen. Het geeft ook een bootst aan mijn zelfvertrouwen die op die manier ook minder onder druk komt te staan.

Het stuk rond de innerlijke man/vrouw was zo’n eyeopener!! Het gaf zo’n gevoel van yes eindelijk iemand die het ziet, die de vinger op de zere plek kan leggen. Ik maak nu ieder dag contact met beiden. Ik ben mijn innerlijk man ook zo dankbaar voor z’n geduld en het zich blijvend richten naar mijn vrouwelijk deel. En de levensvreugde, het meer wakker worden van de vrouw in mij is echt wel voelbaar. Ik merk ook dat het wanhopige/uitzichtloze/het opgeven gevoel minder aanwezig is.

Gisteren ging ik wandelen en het contact met de natuur was zo mooi open, ik kon de wezens van de bloemen voelen, de bomen die me begroeten, de wind/lucht die me streelde … zalig!

Gerdie, dank je wel voor het zien van mijn pijnpunten en voor de zeer gerichte blik en de zachte warme healing. Het voelt alsof ik de komende tijd me nog meer zal kunnen openen/bevrijden.
Ik ben ervan overtuigd dat dit niet onze enige “ontmoeting”  zal zijn …

Hartegroet K.

Ik heb een Doorstroom-pakket gedaan bij Gerdie. Het is even niet gemakkelijk om te verwoorden wat er allemaal innerlijk veranderd na iedere sessie. Ik voel me nu duidelijk zelfzekerder, krachtiger. Door de sessies kreeg ik inzicht over wat er speelde en ontving ik krachtige healings, die diep indruk op mij gemaakt hebben. Ik voel nog hoe het door werkt en hoe alles aan het bezinken is. Dina.

Ik ben ik echt heel blij dat ik het Doorstroom-pakket bij jou heb gevolgd, want ik merk dat ik veel stabieler blijf bij alles wat er op het werk gebeurd. En dat is echt heel veel! Het lijkt wel een aardbeving en hopelijk is dit een proces waar we iets beters voor terug gaan krijgen.

Ik heb bij Gerdie een soundhealing mogen ontvangen. Wat een ervaring was dat. De kristallen op je lijf geven al een heel fijn gevoel. Daarbij de sound die Gerdie daarbij maakte, wauw, dan merk je echt dat je blokkades opgengebroken worden. Je merkt echt dat de combi van de edelstenen en de sound dieper zijn werk doet. Als je zelf nog niet zo gevoelig bent, zul je dit misschien nog niet bewust opmerken, maar als je naar buiten gaat merk je wel degelijk de dikke jas die je hebt uitgedaan. Wat een opluchting! Wat een bevrijding! Wat een heerlijk gevoel!

M.

“Ik kwam laatst bij Gerdie met de intentie een issue aan te pakken waar ik elke keer opnieuw tegen aan liep. Mijn gevoel was op dat moment dat ik er echt helemaal klaar mee was.
Tijdens de sessie viel het op, bij behandeling van de linkervoet dat er een goede doorstroming was. Bij mijn rechtervoet was het lastig. Mijn gevoelskant stroomde wel, mijn mannelijke kant had wat moeite met in beweging te komen. Na de massage voelde ik me direct al anders.
De weken erna viel het op dat ik nog daadkrachtiger werd. Liefdevol voor mezelf opkomen, mezelf waardevoller voeler. Het grappige was dat het niet alleen mij opviel, iemand in mijn omgeving benoemde wat zij aan mij voelde dat er verandert was en vanaf wanneer, synchroon aan de datum v/d behandeling, heel bijzonder.
Het voelt alsof in het proces waar ik de laatste jaren al in zat, de puntjes op de i gezet werden.
Dichter bij mezelf blijven, ja de valkuil kwam langs, ik had echter het gevoel alsof ik ervoor bleef staan en ernaar keek, met de gedachte waar kies ik voor stap ik erin of laat ik hem rechts/links liggen.
Het lukte me dichter bij mezelf te blijven en de valkuil te laten zijn voor wat hij is.
Voor mij is de metamorfose massage een hele mooie aanvulling op de groeiprocessen waar ik doorheen ga. Dank je wel lieve Gerdie.”

Lieve groetjes Nicole Rutten

“Sinds ik bij je geweest ben voor een kristal-chakra-legging, lijkt het of ik de kristallen nog bij mij voel. Ik was al gek op edelstenen maar nu ben ik op een andere manier met ze verbonden.

Ik ken het gevoel, dit voelde ik als kind met al wat leeft. Ik tril nog na. Ook heel bijzonder hoe de omgeving op mij reageert. Ik voel dat ik sterk naar binnen ben gericht, ben daar is waar de magie zich kenbaar maakt. De buitenwereld raakt mij anders, ben bewust maar komt niet meer zo binnen. De pijn in mijn schouder speelt af en toe op, maar ik accepteer dat het is zoals het is.”

Lieve groet D.

“Ik wil je bedanken voor de prachtige reading-healing.

Het was zeer intens en o zo herkenbaar. Zo vol liefde en zo puur. Een duidelijke bevestiging van wat ik vanbinnen al langere tijd voel. De boodschap die ik ook mogen krijgen heb  is zo liefdevol en zo ontroerend mooi.

Ik heb het wel een paar dagen moeten laten integreren. Ook heel slaperig geweest vooral die avond. Maar dat is een goed teken he.

Nu de concrete stappen nog naar het waarmaken van steeds meer met kristallen te gaan werken ook naar mensen toe. Dat is een uitdaging voor mij om er te gaan staan.”

Heel veel dank

Liefs I.rose lotus transperant klein

“Ik heb Gerdie leren kennen nadat ik een cadeaubon had gewonnen bij Ostara.
Hierdoor ben ik uit nieuwsgierigheid naar de Circle of Awareness gegaan.
En wat een ervaring, geen woorden voor, wat een krachtige healing heb ik mogen ontvangen en ballast werd verwijderd. De dagen erna voelde ik mij sterker en meer in evenwicht. Wat een geschenk echt een aanrader.
Na deze ervaring had besloot ik ook voor een healing/ reading sessie te gaan naar Gerdie.
Ik wist niet wat ik kon verwachten en hoopte dat Gerdie mij duidelijkheid kon geven wat er innerlijk allemaal gebeurde, omdat ik het gevoel had dat ik vastliep.
Tijdens de sessie werd ik keer op keer geraakt door hoe ze alles verwoorden, ze wist zo exact te verwoorden wat er in mij leefde en hoe ik de dingen ervaar. Dit maakte diepe indruk op mij. Ik kreeg inzicht en healing tegelijk. Nog steeds luister ik naar de geluidsopname van mijn consult bij jou. En iedere keer ervaar ik hoe het doorwerkt, nu ik nog thuis ben.
Bedankt Gerdie voor deze warme liefdevolle integere sessie healing/ reading”
Dina
rose lotus transperant klein “Ik wist eigenlijk niet wat ik van de Kosmische Reading/Healing kon verwachten, veel vertrouwen had ik er niet in, maar ik was op zoek en had niets te verliezen. Tijdens het consult voelde ik me niet anders, en bij het naar huis rijden voelde ik me een beetje verward, ik wist niet of ik nu blij of teleurgesteld was over het consult. Maar toen…. En de dag na het consult tijdens mijn dagelijkse wandeling merkte ik dat ik niet meer de grijze muis van weleer was. Ik werd opgemerkt door de mensen. Drie dagen later was ik in het bezit van 6 uitnodigingen voor feestjes terwijl ik voordien altijd vergeten werd. Mensen reageren anders, positiever op mij, wat me een goed gevoel over mezelf geeft. Voor mij heeft het gewerkt!
Ik kan een consult met Gerdie aanraden, ze is een vrouw die rust uitstraalt, en waarbij ik me op mijn gemak voelde, zodat ik me ook makkelijker kon openstellen voor de healing”
P.
rose lotus transperant klein
 
“Dankjewel lieve Gerdie, voor een prachtige, krachtige, heel bijzondere sessie. Ik riep je ‘hulp’ in omdat ik even helemaal vastliep en erg ‘stuk zat’ na een serie heftige gebeurtenissen en ontwikkelingen en…….wat heeft de sessie met jou veel goed gedaan! Ik ben er erg van onder de indruk, en nog steeds. In de informatie die je me aan mocht reiken heb ik heel veel herkenning gevonden, op veel stukken en thematieken en vele lagen. De Soundhealing heb ik als bijzonder intens ervaren en heeft merkbaar veel geraakt; erg bijzonder om dat te ervaren en te voelen hoe ‘diep’ dat gaat. Deze sessie met jou heeft voor mij de weg vrij gemaakt nu echt volledig in mijn kracht te gaan staan en neer te gaan zetten wat ik neer te zetten heb hier op aarde en dat voelt als een groot cadeau. Ik ben onder de indruk en enorm dankbaar. Wat een mooie manier van healing bieden heb jij gevonden. Wat een prachtige manier van werken!”
Sharon
rose lotus transperant klein
“Ik was heel benieuwd, wist niet wat ik kon verwachten, maar het belangrijkste voor mij was dat ik antwoord kreeg op mijn vragen. Door het consult ben ik me van heel veel dingen bewuster geworden. En dat heeft er voor gezorgd dat ik beter met de dingen om kan gaan, ik me zekerder voel. Jouw betrokkenheid, je begrip, de veiligheid die ik voelde om mijn verhaal te kunnen doen…..was heel fijn. Ik kan nu weer verder, ben me bewuster, en heb ballast opgeruimd”
P.rose lotus transperant klein

“Op een zeker moment dacht ik bij mezelf: ik moet maar eens meedoen met zo’n Circle of Awaress. Het allereerste wat me opviel was de prettige sfeer in de praktijk, en het samenzijn met gelijkgestemden. Iets wat ik heel erg fijn vind, vooral ook omdat ik dat in het dagelijks leven nog wel eens mis. Ik merk dat ik na iedere Circle of Awarenss weer kleine stapjes in bewustzijnsgroei doe. De dingen glijden als het ware van me af. Naast het samenzijn met gelijkgestemden, zijn de healing, maar ook de prijs, voor mij een grote plus. Ik kan de Circle of Awareness bij Gerdie van harte aanbevelen”
Irenerose lotus transperant klein

“Ik wil je even laten weten, dat ik het echt als een meerwaarde ervaar dat ik thuis nog naar de geluidsopname van mijn consult bij jou, kan luisteren. Ik ervaar dat er iedere keer meer stukjes op zijn plaats vallen, en ik word er heel rustig van als ik weer geraakt word, vooral het terug koppelen van de dingen die je hebt opgeruimd met mij. Ik ervaar dit als heel prettig”

Conny

rose lotus transperant klein

“Er is zoveel veranderd ondertussen, na mijn sessie bij jou!
Ik ga niet in detail treden want dat is teveel… maar ik kan je zeggen dat ik voornamelijk meer mijzelf heb kunnen worden, de blokkades die me remde en waar ik maar niet doorgeraakte zijn precies losgekomen.
Ik voel me meer vrij en durf nu wel kwaad te zijn zonder angsten (twijfelachtig maar ik ben het af en toe wel)… Het is iets nieuws leren kennen voor mij… soms ben ik terecht kwaad, soms hoeft het niet echt maar ik ben ‘kwaad zijn’ aan het leren kennen; nu op 36 jarige leeftijd… ik ben het nog steeds niet graag maar ik kom wel op voor het kind in mijzelf wat ik voordien niet kon/mocht.
Het vertrouwen in mensen is nog niet hersteld maar ik durf toch al terug voorzichtig te experimenteren in relaties met mensen. Ik ben gelukkig nog alleen en hoef geen rekening te houden met iemand, dat is een voordeel!
Dan zijn er nog tal van dingen op mijn pad gekomen waarvan ik zeg: “toch niet te geloven”. Zeer interessant en dat heeft me qua levenslust heel wat meer opgebracht.
Hartelijk Bedankt voor je tussenkomst!
Fantastisch werk wat je doet!’
Sylviarose lotus transperant klein

“Ik liep een beetje vast in mijn werk, ik wilde zaken veranderen, maar op een of andere manier waren er iedere keer weer hobbels op de weg. Na de 1e Metamorfose massage had ik al meteen veel meer energie, alles leek veel gemakkelijker te gaan, nog meer nieuwe ideeën. Ideeën waar ik ook daadwerkelijk mee aan de gang ging…. Inmiddels heb ik nu een aantal keren een Metamorfose massage gekregen door Gerdie. En iedere keer lijkt het wel alsof mijn systeem daardoor weer een ‘boost’ krijgt. Daarnaast is het ook nog super ontspannend.
Ik kan de Metamorfose massage bij Gerdie van harte aanbevelen”
A.rose lotus transperant klein

“De reading/healing sessies bij Gerdie hebben mijn groeiproces in een versnelling gebracht. Ik had het gevoel echt serieus genomen te worden, en ook mijn pijnklachten zijn door de healingen verlicht. Ik heb meer leren accepteren en ook een gevoel van rust gekregen”
M.rose lotus transperant klein

“Ik kon me niet zoveel voorstellen bij wat een Circle of Awareness nu eigenlijk inhield. Maar nu heb ik ervaren dat er iedere keer weer wat ballast wordt opgeruimd, en je iedere keer nieuwe inzichten krijgt, waardoor je anders in het leven staat. De combinatie en het effect van een korte meditatie, healing, en inzichten vindt ik heel fijn. Wil je snel inzicht in je situatie? Dan kan ik je de Circle of Awarenss van harte aanbevelen”
Moniquerose lotus transperant klein

“Voordat ik een InnerSpeak sessie bij Gerdie deed, had ik wel twijfels of het echt iets voor me zou doen. Maar na het consult voelde ik me veel lichter dan daarvoor. Ik kan nu meer van het verleden relativeren. De tijd die je voor me nam, het gevoel dat je me gaf tijdens het consult, dat was heel speciaal.Ik voel me echt geholpen. De healing was ook duidelijk voelbaar.
Ik vind het super wat je doet, heel aangenaam en rustgevend”
Marijrose lotus transperant klein

“Ik was nogal sceptisch, wist niet goed wat ik kon verwachten. maar er kon ook geen sprake zijn van zóveel “toeval”. Er moet dus meer zijn tussen hemel en aarde. Ik kreeg de bevestiging dat “het spirituele” om ieder van ons is. Maar dat niet iedereen het gewaar kan worden. Met jouw hulp/aanwijzingen kreeg ik hele andere inzichten.
De openheid van de groep, en het feit dat er best wat overeenkomsten waren vond ik fijn om te ervaren. Mooi ook om getuige van jouw gave te zijn. Om te zien wat het bij en mét andere mensen doet. Je straalt rust en vertrouwen uit”
Elvirarose lotus transperant klein

“Ik was heel benieuwd wat ik te horen zou krijgen in het reading/healing consult. De woorden die Gerdie sprak, en haar healing waren duidelijk voelbaar. Ze heeft me op een andere manier leren kijken naar de wereld, en het leven. Ze stelde me gerust, en ik voel me nu een stuk zelfzekerder.
Ik ben pas 17 jaar, maar dit heeft mij goed geholpen. Je voelt dat het heel bijzonder is wat er gebeurd
Mirrerose lotus transperant klein

“In 2012 heb ik een hersenbloeding gehad en twee herseninfarcten….. daar ik weer alles heb moeten aanleren is het voor mij heel duidelijk wat de Metamorfose massage met me deed.
Mijn spreken is een stuk beter ik hoef ook niet meer zo na te denken als ik een zin wil uitspreken, het is vanzelf terug aan het komen.
Met lopen was ik heel onstabiel, liep alsof ik continu gedronken had, vooral met nordic walking stokken loop ik heel stabiel. Als ik nu een winkel inkom kan ik gewoon doorlopen, dit was voorheen niet mogelijk.
Ik ben begonnen om weer te fietsen op twee wielen en het lukt, wel voorzichtig zijn maar ik kan het….jippie
Mijn man zegt ook dat ik beter in het leven sta, was voorheen een vechter maar ben nu gelatener, zegt hij.
In gezelschap kan ik beter vertoeven omdat het me niet meer na 15 minuten al teveel word…..
Geheugen is verbeterd.
Sta goed in het leven nu…….dus eindconclusie de Metamorfose massage heeft mij enorm geholpen, niet direct maar in drie weken iedere dag iets meer, verheug me daarom ook op mijn volgende behandeling”
Francienrose lotus transperant klein

“De nieuwsgierigheid zorgde ervoor dat ik mee wilde doen met de Circle of Awareness. Het heeft me inzicht gegeven in mijn blokkades, en hoe ik er aan kan werken om ze op te lossen. De kleine groepjes, de persoonlijke aandacht, de meditatie op muziek en de helende transmissies vond ik erg prettig. Ook het readen en invoelen van Gerdie was fijn, hierdoor krijg ik een beter beeld over wat er speelt en hoe ik ermee om kan gaan. De helende transmissies zijn ook duidelijk voelbaar. Er gebeurd precies datgene wat op dat moment goed voor je is.
Ik ga zeker vaker naar de Circle komen.
Josérose lotus transperant klein

“De Kristal-Chakra-legging heb ik als ontzettend fijn ervaren. Tijdens de kristal-legging kon ik al heel goed de energie van de kristallen voelen. En ook daarna heb ik heel lang, heel duidelijk de positieve uitwerking op mijn doen en laten gevoeld en gemerkt. Het is écht een verwennerij voor jezelf!”
Conny
rose lotus transperant klein“Ik ben zeer blij dat ik via InnerSpeak inzichten gekregen heb, die ik ervoor niet zag!
Mijn leven was al jaren geblokkeerd en ik wist niet waarom ik “vastzat”
Via je hogere zelf krijg je dan boodschappen over jezelf die soms confronterend zijn, maar die als het ware puzzelstukken zijn om alles in een groter geheel te zien.
Het fijne van deze behandeling is dat je samen de blokkades “opruimt”, Je voelt het oplossen.
Gerdie is daarbij ook nog eens een hartelijke bron van vertrouwen die je echt verder helpt, die je laat zien ” zoals het is”.
Je voelt je letterlijk LICHTER wanneer je buiten gaat.
Healing begint bij zien en voelen wat er vastzit in je systeem, nodig jezelf uit voor deze ervaring, soms zijn er blokkades uit vorige levens die jij niet kent of ziet, transformeer, laat los en genees.
Succes!”
Nadiarose lotus transperant klein

“Dank je Gerdie voor de heerlijk werkzame InnerSpeak sessie.
Het is nu 4 weken ongeveer geleden en de werking gonst nog steeds na, en dat zal zo blijven,
dat weet ik wel zeker.
Ik zit steeds beter in mijn vel; kijk elke morgen in de spiegel en zie een beter gezicht; lach zelfs naar dat gezicht; ben er niet alleen meer voor anderen maar in de eerste plaats voor mezelf; kan problemen beter relativeren en achter me laten omdat ze onbelangrijk zijn in mijn nieuwe manier van zijn.
Dank voor het me laten ontdekken van mijn sterke kanten, voor het betere gevoel bij mezelf en voor het hernieuwde geloof in mezelf. Niet dat ik voorheen een slap vodje was dat geen besluiten kon nemen. Maar voor het feit dat allerlei dingen nu plots ‘juist’ voelen en zitten.
Raar maar waar … ik eigen mezelf zelf ‘me-time’ toe … doe aan intuïtief schilderen …
hak plots verstrengelde knopen door … en vooral … I FEEL GOOD”
Lilianerose lotus transperant klein“Ik voel dat ik je even wil bedanken voor je healing!
Dank je wel deze is zo duidelijk voelbaar ik kan het moeilijk omschrijven maar het is net of ik eindelijk al mijn kunnen onder ogen kan zien en het ook in vorm kan brengen .
Ik heb mijn naaimachine terug boven gehaald en probeer nu draagzakjes voor native fluits en kristallen te maken…
Mijn hoofd barst van de ideeën met dit verschil tegen voor de healing dat ik er nu ook effectief iets mee doe! Ik heb al een fluitenbouwer aangesproken en mag een demo model binnenbrengen…
Mij zie je zeker nog terug!”
E.rose lotus transperant klein“Wat een bijzonder mooie ervaring was de Kristal-Chakra- legging. Ik was erg benieuwd welke kristallen je voor me uitgekozen had. Tijdens de kristallegging kon ik de verschillende energieën heel goed voelen. En ik vond het ook fijn dat je na de legging nog even vertelde wat je had waargenomen, en wat er geheald mocht worden. Wat ik in de tijd daarna heb ervaren, is dat ik het gevoel dat ik veel meer in mijn lichaam aanwezig ben, en ook veel beter weet wat mijn zielendoel is. Dankjewel!”
Adrianarose lotus transperant klein “Ik ben een vrij nuchter iemand; “Eerst zien, dan geloven”. Maar de InnerSpeak sessies hebben mij goed geholpen. Al na de eerste keer merkte ik al in mijn gedrag naar anderen, dat in niet zo bozig en aanvallend was. Een eigenschap waar ik graag van af wilde. Wat veel indruk op mijn heeft gemaakt is dat er zoveel ‘ballast’ uit dit leven, maar ook uit vorige levens geheeld wordt. Ik merk dat ik nu veel rustiger ben, het werkt in alles door, in je dagelijkse doen en laten, in je omgeving. Op deze manier kan je ook veel meer van jezelf gaan houden, iets dat, als er zoveel in de weg zit, nogal lastig is. Ik vind Gerdie een lief en open mens, en het voelt goed om bij haar op consult te gaan. Ik kan het ander dan ook van harte aanbevelen”

Connyrose lotus transperant klein
 “InnerSpeak is het beste, wat ik ooit gedaan heb.
Het mooie van InnerSpeak is dat je bewust voelt hoe het van binnen werkt, en krijg je inzicht in hoe alles van dit leven en vorige levens !! zich heeft opgestapeld, en dat dit mag worden losgelaten.
Al je vast geroeste patronen, structuren, gevoelens, emoties, angsten etc. die niet allemaal van jezelf hoeven zijn, sommige dingen zijn afkomstig van voorouders of vorige levens, of uit je zielengroep, kunnen worden losgelaten.
Nu maanden later, ben en voel ik me, dank zij Gerdie waar ik me heel goed en vertrouwd bij voelde, een gelukkiger en completer mens, die zo heel anders in het leven staat.
Ik merk ook dat de omgeving anders op mij reageert .
En ook hoor ik steeds vaker: ‘Hoe kan het dat jij zo rustig in deze situatie blijft?’
Mijn ‘groei’ gaat steeds verder, en dat voelt alleen maar goed.
Een ieder kan ik InnerSpeak bij Gerdie aanraden”
Riarose lotus transperant klein