Phone

+31 475 464946

Email

info@ostara.nu

Opening Hours

Ma - Vrij 9.00 - 17.00 uur

Mijn naam is Gerdie de Wit-Brouwer (1962), getrouwd, moeder van twee fantastische dochters, en oma van twee prachtige kleinkinderen.

Gerdie de Wit-BrouwerAls kind was ik al heel gevoelig voor sferen en onderstromen tussen mensen.  Heldervoelend en helderhorend, maar wat kon ik er mee? In die tijd waren zo’n dingen nog niet algemeen bekend.

In een omgeving waar dat niet gezien werd, waar geen plek was voor die gevoeligheid…..Het maakte dat ik me al op voorhand aanpaste aan de situatie, zoals ik dacht dat er van me verwacht werd, met als resultaat dat ik steeds meer van mezelf vervreemde…..

De ‘levenslessen’  waar ik gaandeweg mee werd geconfronteerd waren vaak moeilijk, en sommigen leken zich steeds te herhalen.

Ik begreep er niets van. Vragen die ik mezelf steeds vaker stelde waren:  “Waarom?”, “Waarom ik?”, en “Waarom nu?”.

“Je kunt een ander niet veranderen, alleen jezelf.”

Ik voelde een enorme behoefte om spiritueel te groeien. In mijn zoektocht vond ik in 2004 het Elohim Centre in Veelerveen (Gr.).

Naast vele workshops, heb ik hier de beroepsopleiding Kosmisch Reader/Healer en Merlin Healer,  verschillende kristal-workshops, waaronder de praktijkopleiding Kristalleggingen en Masterhealing gevolgd en afgerond .

Vervolgens heb ik het Healing Arts certificaat behaald. InnerSpeak Empowerment en InnerSpeak Practioner seminars gevolgd.  En eind 2013 de cursus Metamorfose massage gedaan.

Mezelf blijven ontwikkelen en ont-wikkelen is een doorgaand en boeiend proces.

Dit alles heeft mijn leven zo verrijkt, en gemaakt dat ik zoveel makkelijker in het leven sta, ook als het weer eens wat minder gaat. Dat gun ik iedereen.

Die wens bracht mij er toe in 2009 mijn eigen praktijk Ostara te starten.

De Germaanse Ostara is de godin van het stralende licht dat vanuit het Oosten komt en de lente meebrengt.

Een nieuw begin. Zij staat voor de levenskracht. De kracht die ervoor zorgt dat jij kunt worden wie je in essentie bent. Je wordt je bewust van je ware natuur, wat je hier, in dit leven op aarde komt leren, en komt brengen.

Wil jij bewuster in het leven staan? Ondervindt je daarbij soms problemen? Wil je weten hoe je daarmee zou kunnen omgaan? Of hoe je dat zou kunnen helen?

In de jaren dat ik nu mijn praktijk voer, heb ik al vele cliënten mogen begeleiden. Klik hier voor hun ervaringen.