Phone

+31 475 464946

Email

info@ostara.nu

Opening Hours

Ma - Vrij 9.00 - 17.00 uur

“Ik kwam laatst bij Gerdie met de intentie een issue aan te pakken waar ik elke keer opnieuw tegen aan liep. Mijn gevoel was op dat moment dat ik er echt helemaal klaar mee was.
Tijdens de sessie viel het op, bij behandeling van de linkervoet dat er een goede doorstroming was. Bij mijn rechtervoet was het lastig. Mijn gevoelskant stroomde wel, mijn mannelijke kant had wat moeite met in beweging te komen. Na de massage voelde ik me direct al anders.
De weken erna viel het op dat ik nog daadkrachtiger werd. Liefdevol voor mezelf opkomen, mezelf waardevoller voeler. Het grappige was dat het niet alleen mij opviel, iemand in mijn omgeving benoemde wat zij aan mij voelde dat er verandert was en vanaf wanneer, synchroon aan de datum v/d behandeling, heel bijzonder.
Het voelt alsof in het proces waar ik de laatste jaren al in zat, de puntjes op de i gezet werden.
Dichter bij mezelf blijven, ja de valkuil kwam langs, ik had echter het gevoel alsof ik ervoor bleef staan en ernaar keek, met de gedachte waar kies ik voor stap ik erin of laat ik hem rechts/links liggen.
Het lukte me dichter bij mezelf te blijven en de valkuil te laten zijn voor wat hij is.
Voor mij is de metamorfose massage een hele mooie aanvulling op de groeiprocessen waar ik doorheen ga. Dank je wel lieve Gerdie.”

Lieve groetjes Nicole Rutten

Een aanraking
zo zacht,
zo lief.
Raakt jou
en jezelf.
Maakt veel los;
soms heftig,
soms zacht.
’t Helpt je vooruit;
en alle vooruitgang
is goed en mooi.

Ik heb het gevoel dat ik opnieuw geboren ben,

want ik her ontdek na 50 jaar mijn lichaam opnieuw.

Voel dingen die ik nog nooit gevoeld heb.

Voelt vreemd, maar ook mooi en emotioneel.

Groetjes Bea

“In 2012 heb ik een hersenbloeding gehad en twee herseninfarcten….. daar ik weer alles heb moeten aanleren is het voor mij heel duidelijk wat de Metamorfose massage met me deed.
Mijn spreken is een stuk beter ik hoef ook niet meer zo na te denken als ik een zin wil uitspreken, het is vanzelf terug aan het komen.
Met lopen was ik heel onstabiel, liep alsof ik continu gedronken had, vooral met nordic walking stokken loop ik heel stabiel. Als ik nu een winkel inkom kan ik gewoon doorlopen, dit was voorheen niet mogelijk.
Ik ben begonnen om weer te fietsen op twee wielen en het lukt, wel voorzichtig zijn maar ik kan het….jippie
Mijn man zegt ook dat ik beter in het leven sta, was voorheen een vechter maar ben nu gelatener, zegt hij.
In gezelschap kan ik beter vertoeven omdat het me niet meer na 15 minuten al teveel word…..
Geheugen is verbeterd.
Sta goed in het leven nu…….dus eindconclusie de Metamorfose massage heeft mij enorm geholpen, niet direct maar in drie weken iedere dag iets meer, verheug me daarom ook op mijn volgende behandeling”

Francien

rose lotus transperant klein“Ik liep een beetje vast in mijn werk, ik wilde zaken veranderen, maar op een of andere manier waren er iedere keer weer hobbels op de weg. Na de 1e Metamorfose massage had ik al meteen veel meer energie, alles leek veel gemakkelijker te gaan, nog meer nieuwe ideeën. Ideeën waar ik ook daadwerkelijk mee aan de gang ging…. Inmiddels heb ik nu een aantal keren een Metamorfose massage gekregen door Gerdie. En iedere keer lijkt het wel alsof mijn systeem daardoor weer een ‘boost’ krijgt. Daarnaast is het ook nog super ontspannend.
Ik kan de Metamorfose massage bij Gerdie van harte aanbevelen”

A.

rose lotus transperant klein

terug