Phone

+31 475 464946

Email

info@ostara.nu

Opening Hours

Ma - Vrij 9.00 - 17.00 uur

Ik heb je geluidsopname van de sessie de avond zelf nog goed ontvangen. Dank je wel daarvoor.

Maar nog meer dank voor de sessie zelf.

Ik heb ze de avond zelf nog beluisterd en sinds een paar maanden voor het eerst dieper geslapen. Ook deze morgen merkte ik toen ik wakker werd dat ik “anders” geslapen had.

Op het werk( ik werk er pas sinds 2 maand) merk ik dat de collega’s waar ik minder mee overweg kon en die niet zo bereid waren om me uitleg te geven rond de verzorgingen en werking van de dienst, compleet anders reageren. Men is vriendelijk, ik krijg uitleg, men is bereid om handelingen samen te doen…super fijn. Zo’n transformatie had ik niet verwacht! Maar nogmaals: zo fijn en  zo bevrijdend. Hun reactie versterkt als het ware de healing daar het het gekwetste deel in mij nu ook zacht benadert en ik me op die manier veiliger ga voelen. Het geeft ook een bootst aan mijn zelfvertrouwen die op die manier ook minder onder druk komt te staan.

Het stuk rond de innerlijke man/vrouw was zo’n eyeopener!! Het gaf zo’n gevoel van yes eindelijk iemand die het ziet, die de vinger op de zere plek kan leggen. Ik maak nu ieder dag contact met beiden. Ik ben mijn innerlijk man ook zo dankbaar voor z’n geduld en het zich blijvend richten naar mijn vrouwelijk deel. En de levensvreugde, het meer wakker worden van de vrouw in mij is echt wel voelbaar. Ik merk ook dat het wanhopige/uitzichtloze/het opgeven gevoel minder aanwezig is.

Gisteren ging ik wandelen en het contact met de natuur was zo mooi open, ik kon de wezens van de bloemen voelen, de bomen die me begroeten, de wind/lucht die me streelde … zalig!

Gerdie, dank je wel voor het zien van mijn pijnpunten en voor de zeer gerichte blik en de zachte warme healing. Het voelt alsof ik de komende tijd me nog meer zal kunnen openen/bevrijden.
Ik ben ervan overtuigd dat dit niet onze enige “ontmoeting”  zal zijn …

Hartegroet K.

 

Ik wil je bedanken voor de prachtige reading-healing.

Het was zeer intens en o zo herkenbaar. Zo vol liefde en zo puur. Een duidelijke bevestiging van wat ik vanbinnen al langere tijd voel. De boodschap die ik ook mogen krijgen heb  is zo liefdevol en zo ontroerend mooi.

Ik heb het wel een paar dagen moeten laten integreren. Ook heel slaperig geweest vooral die avond. Maar dat is een goed teken he.

Nu de concrete stappen nog naar het waarmaken van steeds meer met kristallen te gaan werken ook naar mensen toe. Dat is een uitdaging voor mij om er te gaan staan.

Heel veel dank

Liefs I.

rose lotus transperant klein
“Ik wist niet wat ik kon verwachten en hoopte dat Gerdie mij duidelijkheid kon geven wat er innerlijk allemaal gebeurde, omdat ik het gevoel had dat ik vastliep.
Tijdens de sessie werd ik keer op keer geraakt door hoe ze alles verwoorden, ze wist zo exact te verwoorden wat er in mij leefde en hoe ik de dingen ervaar. Dit maakte diepe indruk op mij. Ik kreeg inzicht en healing tegelijk. Nog steeds luister ik naar de geluidsopname van mijn consult bij jou. En iedere keer ervaar ik hoe het doorwerkt, nu ik nog thuis ben.
Bedankt Gerdie voor deze warme liefdevolle integere sessie healing/ reading”
Dina
rose lotus transperant klein
“Ik wist eigenlijk niet wat ik van de Kosmische Reading/Healing kon verwachten, veel vertrouwen had ik er niet in, maar ik was op zoek en had niets te verliezen. Tijdens het consult voelde ik me niet anders, en bij het naar huis rijden voelde ik me een beetje verward, ik wist niet of ik nu blij of teleurgesteld was over het consult. Maar toen…. En de dag na het consult tijdens mijn dagelijkse wandeling merkte ik dat ik niet meer de grijze muis van weleer was. Ik werd opgemerkt door de mensen. Drie dagen later was ik in het bezit van 6 uitnodigingen voor feestjes terwijl ik voordien altijd vergeten werd. Mensen reageren anders, positiever op mij, wat me een goed gevoel over mezelf geeft. Voor mij heeft het gewerkt!
Ik kan een consult met Gerdie aanraden, ze is een vrouw die rust uitstraalt, en waarbij ik me op mijn gemak voelde, zodat ik me ook makkelijker kon openstellen voor de healing”
P.rose lotus transperant klein
 
“Dankjewel lieve Gerdie, voor een prachtige, krachtige, heel bijzondere sessie. Ik riep je ‘hulp’ in omdat ik even helemaal vastliep en erg ‘stuk zat’ na een serie heftige gebeurtenissen en ontwikkelingen en…….wat heeft de sessie met jou veel goed gedaan! Ik ben er erg van onder de indruk, en nog steeds. In de informatie die je me aan mocht reiken heb ik heel veel herkenning gevonden, op veel stukken en thematieken en vele lagen. De Soundhealing heb ik als bijzonder intens ervaren en heeft merkbaar veel geraakt; erg bijzonder om dat te ervaren en te voelen hoe ‘diep’ dat gaat. Deze sessie met jou heeft voor mij de weg vrij gemaakt nu echt volledig in mijn kracht te gaan staan en neer te gaan zetten wat ik neer te zetten heb hier op aarde en dat voelt als een groot cadeau. Ik ben onder de indruk en enorm dankbaar. Wat een mooie manier van healing bieden heb jij gevonden. Wat een prachtige manier van werken!”
Sharon
rose lotus transperant klein
“Ik was heel benieuwd, wist niet wat ik kon verwachten, maar het belangrijkste voor mij was dat ik antwoord kreeg op mijn vragen. Door het consult ben ik me van heel veel dingen bewuster geworden. En dat heeft er voor gezorgd dat ik beter met de dingen om kan gaan, ik me zekerder voel. Jouw betrokkenheid, je begrip, de veiligheid die ik voelde om mijn verhaal te kunnen doen…..was heel fijn. Ik kan nu weer verder, ben me bewuster, en heb ballast opgeruimd”

P.

rose lotus transperant klein“De reading/healing sessies bij Gerdie hebben mijn groeiproces in een versnelling gebracht. Ik had het gevoel echt serieus genomen te worden, en ook mijn pijnklachten zijn door de healingen verlicht. Ik heb meer leren accepteren en ook een gevoel van rust gekregen”
M.

rose lotus transperant klein“Ik was heel benieuwd wat ik te horen zou krijgen in het reading/healing consult. De woorden die Gerdie sprak, en haar healing waren duidelijk voelbaar. Ze heeft me op een andere manier leren kijken naar de wereld, en het leven. Ze stelde me gerust, en ik voel me nu een stuk zelfzekerder.
Ik ben pas 17 jaar, maar dit heeft mij goed geholpen. Je voelt dat het heel bijzonder is wat er gebeurd
Mirre

rose lotus transperant klein“Er is zoveel veranderd ondertussen, na mijn sessie bij jou!
Ik ga niet in detail treden want dat is teveel… maar ik kan je zeggen dat ik voornamelijk meer mijzelf heb kunnen worden, de blokkades die me remde en waar ik maar niet doorgeraakte zijn precies losgekomen.
Ik voel me meer vrij en durf nu wel kwaad te zijn zonder angsten (twijfelachtig maar ik ben het af en toe wel)… Het is iets nieuws leren kennen voor mij… soms ben ik terecht kwaad, soms hoeft het niet echt maar ik ben ‘kwaad zijn’ aan het leren kennen; nu op 36 jarige leeftijd… ik ben het nog steeds niet graag maar ik kom wel op voor het kind in mijzelf wat ik voordien niet kon/mocht.
Het vertrouwen in mensen is nog niet hersteld maar ik durf toch al terug voorzichtig te experimenteren in relaties met mensen. Ik ben gelukkig nog alleen en hoef geen rekening te houden met iemand, dat is een voordeel!
Dan zijn er nog tal van dingen op mijn pad gekomen waarvan ik zeg: “toch niet te geloven”. Zeer interessant en dat heeft me qua levenslust heel wat meer opgebracht.
Hartelijk Bedankt voor je tussenkomst!
Fantastisch werk wat je doet!”
Sylvia

rose lotus transperant klein“Ik voel dat ik je even wil bedanken voor je healing!
Dank je wel deze is zo duidelijk voelbaar ik kan het moeilijk omschrijven maar het is net of ik eindelijk al mijn kunnen onder ogen kan zien en het ook in vorm kan brengen. Ik heb mijn naaimachine terug boven gehaald en probeer nu draagzakjes voor native fluits en kristallen te maken…
Mijn hoofd barst van de ideeën met dit verschil tegen voor de healing dat ik er nu ook effectief iets mee doe! Ik heb al een fluitenbouwer aangesproken en mag een demo model binnenbrengen…
Mij zie je zeker nog terug!”
E.

rose lotus transperant klein

terug