Phone

+31 475 464946

Email

info@ostara.nu

Opening Hours

Ma - Vrij 9.00 - 17.00 uur

Nog niet zo lang geleden had ik een prachtige, inspirerende, maar vooral ook hoopvolle droom. Omdat ik het gevoel heb dat onze dromen onze lichtbakens kunnen zijn wil ik deze graag met jullie delen

In mijn droom ben ik in de Schotse Hooglanden, en de sfeer doet me aan de film Outlander denken.  We zijn in ‘Het land van de vuurdragers’. Ik ben een vrouw en ik ben ‘in de leer’ bij een oudere vrouw. Ze gebiedt me om haar te volgen, en goed te observeren wat ze doet. In haar hand houdt ze een middelgrote boomtak vast, die dienst doet als brandende fakkel.

De vuurdragers

Het eerste wat me opvalt is dat het vuur niet helemaal aan de top van de fakkel zit, maar op zo’n driekwart van de tak. Ze wenkt me, zonder woorden, en we gaan lopen. Telepathisch vang ik van haar op dat we dag en nacht zullen doorlopen. Wij zijn de vuurdragers! Het is belangrijk!

We lopen door het ruwe, maar prachtige Schotse landschap. En regelmatig komen we een andere vrouw tegen die ook zo’n fakkel draagt. Bij sommige fakkels zit het vuurtje vrij laag op de boomtak, bij andere in het midden, en een enkeling heeft het vuur helemaal aan de top van de fakkel.

Iedere keer als we een vrouw met een fakkel tegenkomen is het de bedoeling dat we de fakkels tegen elkaar aan houden. Op die manier wordt het vuur versterkt, en stijgt het ook meer omhoog richting de top van de fakkel.

Ik begrijp dat we geen tijd te verliezen hebben, er wordt ook niet gepraat tijdens de ontmoeting, de fakkels worden, terwijl we doorlopen, tegen elkaar aangehouden.

vuurfakkels

Omdat we soms wel een paar meter van de andere vrouw verwijderd zijn als we de fakkels tegen elkaar houden, zie ik dat hoe hoger de vlam op de fakkel zit, hoe gemakkelijker het is om de andere fakkel aan te raken. En hoe sneller dus ook weer het vuur richting de top van de fakkel kruipt.

Lichtbakens en vuurdragers

Mijn teacher laat me weten dat dat onze missie is; doorgaan op onze weg, onverschrokken, volhardend, het licht/vuur doorgeven. Hoe meer licht/ hoe meer vuur, hoe meer onze harten zich zullen verenigen.

Dit soort dromen ervaar ik als een enorm geschenk. Want ook ik ervaar wel eens onzekerheden en twijfels, maar na zo’n droom weet ik weer waar het om gaat, en waarom ik hier ben! En dat geldt niet alleen voor mij, maar ook voor jou ♥

2 Comments

    1. Hey Anuscka, dankjewel voor je reactie 🙂 Ik was ook ontzettend blij met deze prachtige droom, en dat ik hem heb kunnen onthouden! Want dat lukt mij ook niet altijd, en dat is inderdaad jammer, want ik ervaar dromen als prachtige richtingaanwijzers ♥

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vergelijkbare artikelen